Home
duits fries Last minute

Partyschip Abel TasmanIJsselmeer, Markermeer of Waddenzee

Groepsuitje / bedrijfsuitje zeilen

De Abel Tasman verzorgt groepsuitjes, personeelsfeesten en uitstapjes met vrienden en familie op één vande mooiste locaties van Nederland. Vanuit Hoorn of Lelystad vaart deze imposante authentieke driemaster het IJsselmeer op voor een onvergetelijke dag. Volwassenen, jeugd en kids mogen de bemanning helpen bij het heisen van de zeilen. Ook kan iedereen in de groep een eigen taak krijgen om met gezamenlijke krachten de haven uit te varen en zo het IJsselmeer op te gaan. Dit is voor iedereen die dit nog niet eerder heeft meegemaakt een onvergetelijke ervaring 

Marker Wadden Expeditie

De Marker Wadden Expeditie is een dagtocht van 's ochtends 09.30 uur tot het einde van de middag. De zeiltocht naar dit unieke stukje natuur in het Markermeer is op zich al de moeite waard. Iedereen mag weer helpen bij het heisen van de zeilen e.d. Eenmaal bij de Marker Wadden aangekomen zie je een stukje Nederland waarvan je de foto's die je er van gaat maken, nog aan veel mensen zult laten zien. Deze prachtige zeiltocht is dan ook een echte aanrader voor zowel individuelen als groepjes/groepen. Mogelijk voor 1 tot 120 personen! Vraag vrijblijvend info aan of boek deze boottocht online.

Teambuilding

Aan de teambuilding op Partyschip Abel Tasman kan iedereen mee doen. U hoeft niet te beschikken over een dosis vaar-ervaring. De bemanning is in ieder geval wel ervaren. Niet alleen in het zeilen op het schip maar ook met de teambuildingtrajecten. Het is ook uit te breiden als personeelsfeestje op het water met een vaartocht naar de Marker Wadden en een complete verzorging van de catering.

Feesten en trouwen op het IJsselmeer

Als je op zoek bent naar een unieke trouwlocatie, dan is Partyschip Abel Tasman wellicht jullie droomlocatie. "In het huwelijksbootje stappen"  is nog nooit zo letterlijk geweest. Deze authentieke driemaster zeiljacht is ruimschoots ervaren om jullie samen met alle gasten een onvergetelijke trouwdag te bezorgen. Het is een varende trouwlocatie waar zowel de huwelijksvoltrekking, het aansnijden van de bruidstaart en de bruiloft kunnen plaatsvinden. Dus als jullie willen trouwen in een bijzondere setting dan is de Abel Tasman als trouwlocatie (en feestlocatie) jullie huweijksboot. 
Stap in dit bijzondere avontuur en geef elkaar midden op het IJsselmeer of Markermeer het jawoord, waarna het trouwfeest kan beginnen.

Vraag hier vrijblijvend info aan voor de mogelijkheden van jouw gezelschap.

Partyschip Abel Tasman
Bataviahaven
Bataviahaven  Lelystad
Tel: 0641959391
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Partyschip Abel Tasman
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: