Home
duits fries Last minute

Een personeelsuitje op het water? Hier een paar mogelijkheden!

Personeelsuitje op het water

Een personeelsuitje is ervoor bedoeld om gezellig met het personeel erop uit te gaan. En dat je een keer andere activiteiten kunt doen met collega’s dan dat je ze alleen maar op het werk ziet. Je kunt het zien als een soort werkdag, om het werk even te vergeten. Na het personeelsuitje kan iedereen er weer fris tegenaan, maar hoe zorg je voor een verfrissend personeelsuitje? Je kunt ervoor kiezen om met het personeel het water op te gaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan dit blog voor inspiratie.

Een dagje zeilen 

Naast dat een personeelsuitje ervoor bedoeld is om even ergens anders aan te denken dan werk, kan het ook helpen bij het versterken van de band van het personeel. Bijvoorbeeld het verbeteren van de samenwerking op een actieve manier. Zo kun je ervoor kiezen om een dagje te gaan zeilen. Helemaal wanneer het personeel nog nooit heeft gezeild, kan het een leuke uitdaging zijn welke veel samenwerking vraagt. Op deze manier kun je de band van het personeel versterken, door het personeel voor een leuke uitdaging te zetten. Daarnaast is het voor het personeel ook leuk om iets nieuws te leren, wat niet werk gerelateerd is. Dan is een cursus zeilen een leuk personeelsuitje. 

Bedrijfsuitje op een schip

Een dagje op de feestboot 

Wanneer je gezellig met het personeel erop uit wil en liever gaat feesten dan er een actieve dag van te maken, kun je ook een dagje een feestboot huren. Als het gaat om een feestboot heb je meerdere soorten waaruit je kunt kiezen. Zo kun je voor een echte partyboot, een borrelboot of een BBQ boot kiezen. Als je echt puur alleen wilt gaan feesten, dan is de partyboot waarschijnlijk de beste keuze. Voor wanneer het personeel wel houd van een drankje, maar niet echte feestbeesten zijn, dan kan de borrelboot of de bbq boot een betere optie zijn. Bij de borrelboot is het puur gezellig iets drinken met gepaste hapjes voor bij de borrel, wat een leuke activiteit is voor overdag. Maar wanneer je later op de dag ervoor kiest om te gaan varen, is de BBQ boot Amsterdam een betere optie. Aangezien je later op de dag ook avond wil eten, kun je dit het beste combineren met het personeelsuitje.  

Een dagje waterskiën   

Wanneer je liever achter de boot staat dan op de boot, kan waterskiën ook een fanatiek personeelsuitje zijn. Net als dat je gaat zeilen zijn er hoogstwaarschijnlijk personeelsleden die het nog nooit hebben gedaan, waardoor zij er weer een leuke skill bij kunnen leren.