Home
Facebook Instagram Twitter

Skutsje Het Zwarte Schaapskutsjeverhuur in Heeg, Friesland

Skûtsjeverhuur

Een dagtocht op ons unieke skûtsje kan betekenen dat we in het prachtige watersportdorpje Heeg rond 10 uur de groep ontvangen in een sfeervol restaurant. Na de heerlijke Friese oranjekoek houdt de schipper zijn welkomstwoordje en is het tijd om in te schepen. Optioneel hebben wij voor de gasten luxe zeilkleding. In combinatie met onze roef, het toilet, de kombuis en de zitzakken aan dek zorgt dit voor voldoende comfort aan boord.

Zeilen in Friesland

Met ons skûtsje zeilen we op het Heegermeer en De Fluessen. We gaan richting Gaastmeer, Koudum, Woudsend, Balk of Sloten en doen rond de middag een restaurant aan voor een luxe lunchbuffet. Maar een goede picknicklunch aan boord kan natuurlijk ook!

Ben jij het skûtsje de baas?

Aan boord kunnen alle taken door de gasten worden uitgevoerd. Het helmhout, de zwaarden, de fok. Bij elke overstag mogen de gasten laten zien hoe ze het skûtsje de baas zijn.

Relatie-evenement

Skûtsjesilen is ook geschikt als relatie-evenement. Afhankelijk van de groepsgrootte kunnen er meerdere skûtsjes worden ingezet waarbij het mogelijk is om tussen de teams wedstrijden te organiseren.

Skutsje Het Zwarte Schaap
't Eilan 65
8621CT  Heeg
Tel: 038-3447421
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Skutsje Het Zwarte Schaap
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: