Home
Facebook Instagram Twitter
duits fries Last minute

Jachthaven Ossenzijlsloep huren in een prachtige omgeving

Een sloep huren in de kop van Overijssel

Wilt u een dagje of meerdere dagen varen in Nationaal Park De Weeribben - Wieden, op de grens van Overijssel en Friesland? Huur dan een Sloep bij Jachthaven Ossenzijl. De ideale plek om met uw sloep naar het historische Blokzijl, Giethoorn, de Friese meren of het mooie watersportdorp Lemmer te varen. Omdat onze sloepen elektrisch aangedreven zijn, kunt u genieten van de natuur en de rust om u heen. 

Elektrisch varen

Jachthaven Ossenzijl verhuurt elektrisch aangedreven sloepen voor 1 tot 8 personen. Wij hebben op dit moment drie verschillende sloepen in de verhuur. 

Sloep Basis Weerribben

Deze prachtige sloep (foto 1) is geschikt tot maximaal 4 personen. De boot beschikt over stuurwielbesturing en is elektrisch aangedreven. Er zijn heerlijke kussens aanwezig, dus u kunt volop genieten! Voor een hele dag varen (10.00 - 17.30 uur) kost de sloep € 129,00 exclusief servicekosten. 

Koningssloep II

De Koningssloep (foto 2) is geschikt voor 6 personen. De boot beschikt over stuurwielbesturing en heeft een elektrische aandrijving. Er zijn prachtige oranje kussens aan boord waardoor u lekker comfortabel kunt zitten. 

Sloep Superieur Weerribben

Deze unieke sloep (foto 3) is geschikt voor 1 tot 8 personen en daarmee de grootste sloep die wij in de verhuur hebben. De boot beschikt over stuurwielbesturing en is elektrisch aangedreven. De boot heeft heerlijke kussens aan boord waardoor u een comfortbale tochtje over het water kunt maken. Voor een hele dag varen (10.00 - 17.30 uur) kost de sloep € 169,00 exclusief servicekosten.

Meer informatie

Meer weten over de elektrisch aangedreven sloepen of wilt u een reservering plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier op deze pagina. Ook kunt u doorklikken naar onze website om de beschikbaarheid te checken. 

Jachthaven Ossenzijl
Burgemeester van der Veenweg 26A
8376HH  Ossenzijl
Tel: 0561-478100 / 0610104424
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Jachthaven Ossenzijl
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: