Home
Facebook Instagram Twitter
duits fries Last minute

Luxury Sloep Verhuureen heerlijk dagje varen met een sloep

Een sloep huren in Friesland

Wil je genieten van de prachtige Friese meren met een mooie sloep? Luxury Sloep Verhuur heeft twee verschillende sloepen in de verhuur voor een fantastische dag op het water. Onze locatie is het ideale beginpunt voor een mooie vaartocht. Omdat Jirnsum centraal ligt, kun je echt alle kanten op. De sloepen kun je gemakkelijk online boeken via onze website. Mocht je eerst nog wat vragen hebben, dan kun je ook het contactformulier op deze pagina invullen. 

Royale sloep voor 7 personen

Een royale sloep huren voor een groot gezelschap? Dan is de Crescent 21 perfect! De boot biedt veel ruimte en is geschikt voor maximaal 7 personen. Je kunt deze sloep zonder vaarbewijs besturen. 

De topcraft sloep huren

Wist je dat de Topcraft een van de meest populaire tender sloepen op de markt is? Deze sloep kent een combinatie van sportiviteit en comfort. Ook voor deze sloep heb je geen vaarbewijs nodig. 

Huisdier aan boord

Is er niemand die op de hond kan passen? Geen probleem! Je kunt je trouwe viervoeter namelijk gewoon meenemen aan boord. We rekenen hier wel een kleine vergoeding voor. 

Meer informatie over Luxury Sloep Verhuur

Maak kennis met ons verhuurbedrijf. Wij zijn een enthousiaste vader en zoon en hebben een prachtig sloepverhuur bedrijf opgericht op de Friese meren. We zijn allebei enthousiast en positief, maar qua denkwijze zijn we verschillend. Fijn dat we niet allebei hetzelfde zijn, want dat zorgt voor extra veel kracht. Samen hebben wij al 30 jaar ervaring in de verhuur in de recreatiemarkt. Wij weten als geen ander wat de klant verwacht. We hopen dat we iedereen een fantastische dag op het water mogen bezorgen!

Luxury Sloep Verhuur
Industriewei 10
9011WJ  Jirnsum
Tel: 0621961869
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Luxury Sloep Verhuur
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: