Home
Facebook Instagram Twitter
duits fries Last minute

Ottenhome Heegeen rivercruise sloep huren in Friesland

Sloep huren

De jachthaven van Ottenhome Heeg is een moderne, gezellige jachthaven uitgerust met een schitterend zeilcafé, sanitair en een haardvuur. De haven ligt op zo’n 10 minuten varen van het Heegermeer en is daarom de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan één van de vele idyllische dorpen van Friesland. 

Bent u opzoek naar een fijne sloep waar u een fantastische vaarvakantie mee kunt beleven?
Dan bent u bij Ottenhome Heeg aan het juiste adres. Ottenhome Heeg verhuurt verschilende soorten sloepen voor een dag, weekend of langer. 

RiverCruise 23

Deze stabiele, veilige sloep is geschikt voor 8-10 personen. De sloep heeft een geringe diepgang en beschikt over uitstekende vaareigenschappen. Dat maakt de RC 23 ideaal voor een heerlijk dagje varen over de Friese Meren.

RiverCruise 23 kampeersloep

De kampeersloep maakt het mogelijk uw dagtochtje uit te breiden met een overnachting op het water. U kunt van de vrijheid en comfort genieten zoals bij een camper. De sloep biedt slaapplaats aan 4 personen en beschikt over een aanrecht met koelkast, wastafel en een 2-pits spiritus kooktoestel. 

RiverCruise 26

Deze sterke en zeer robuuste sloep beschikt over uitstekende vaareigenschappen. De RC 26 beschikt bovendien over een boegschroef, waardoor het gemakkelijk is om te manoeuvreren in kleine havens en smalle grachten. De sloep is geschikt voor 10-12 personen en biedt daarmee voldoende ruimte voor de hele familie of een dagje uit met vrienden.

RiverCruise 27 Tender

Deze sloep is uitermate geschikt voor het varen met grotere gezelschappen (12-15 pers.). De boegschroef helpt u bij het manoeuvreren en aanmeren, waardoor ook minder ervaren schippers zich prima kunnen redden in deze sloep.  De boot beschikt verder over een elektrische koelbox en radio met usb aansluiting.

Ottenhome Heeg
De Draei 3
8621CZ  Heeg
Tel: 0515-442898
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Ottenhome Heeg
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: