Home
Facebook Instagram Twitter
duits fries Last minute

VIP Booteen comfortabele en luxe sloep huren in Doetinchem

Vaarplezier in je eigen loungeboot

Ontdek Doetinchem & de Oude IJsselstreek met een unieke sloep. Heerlijk een dagje een sloep huren in Doetinchem? Stap op onze loungeboot en geniet van lekkernijen tijdens het varen.

Heb je iets te vieren of een bijzondere dag en wil je die onvergetelijk maken voor die ene VIP? Jij geeft de naam van de VIP door, wij regelen de rest! Hij of zij zal zeker verrast zijn. De boot wordt versierd in thema en de naam van de VIP komt op de boot.

Ja hoor, je leest het goed! Alles voor dat speciale VIP gevoel.

Deze persoon wordt in het zonnetje gezet in de VIP boot. Ontdek alle unieke arrangementen. Heerlijk, zorgeloos varen met een prachtige sloep. Geniet van de lekkernijen aan boord voor een betaalbare prijs. Wil je je eigen hapjes en drankjes meenemen? Ook dat is mogelijk!

Ervaar zelf het comfort en de luxe

Dit varende terras is geschikt voor 9 personen. Ervaar zelf het comfort voor een betaalbare prijs. Je huurt jouw boot al vanaf € 50,00 per uur.

Geen vaarervaring?

Geen probleem! Onze boten staan bekend op hun comfortabele ligging en vaargemak. Een vaarbewijs is niet nodig, je ontvangt de instructies van onze experts en de rest komt vanzelf.

Adresgegevens

Doetinchem: Wijnbergseweg 1 - Park de Bleek
Lathum: Marsweg 2 - Vakantiepark Rhederlaagse Meren

VIP Boot

  Doetinchem en Lathum
Tel: 0623340820
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij VIP Boot
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: