Home
Facebook Instagram Twitter
duits fries Last minute

Watersportbedrijf Anjaeen luxueuze sloep huren in Grou

Een begrip in de watersport

Wilt u een sloep huren in Friesland? Watersportbedrijf Anja is al actief in de bootverhuur sinds 1948 en is sindsdien een begrip in de watersport in Friesland. We verhuren Escape sloepen, Valken, een aantal 16 m²'s, zeilpramen, optimisten en Maxus zeiljachten. We zitten direct aan het water in het centrum van Grou. De bootverhuur is eenvoudig bereikbaar zowel met de auto als openbaar vervoer. 

Oud Huijzer sloep huren in Grou

De Oud Huijzer sloep 575 is een klassiek ontworpen sloep die van alle gemakken is voorzien. Deze luxueuze sloep is geschikt voor maximaal 6 personen. Dit model heeft, net als alle andere top modellen van Oud Huijzer, de Sunbrella bekleding. De bekleding is makkelijk te onderhouden en te reinigen. Daarnaast is er ook nog een kooktoestel, een toiletvoorziening en navigatieverlichting aan boord. 

Escape 750 sloep huren

Varen in een stoere reddingssloep met comfort? Dan is de Escape 750 sloep echt iets voor u! Dit is een no-nonsensesloep voor een ontspannen ervaring. De Escape sloepen zijn aangepaste reddingssloepen en bij Watersportbedrijf Anja voor 1 of meerdere dagen te huur tegen een zeer scherpe prijs. De sloep kan tot maximaal 10 personen gebruikt worden. 

Escape 600 sloep huren

Varen in deze sloep met uw gezelschap is een beleving zoals u die mag verwachten in een sloep. Deze sloep is geschikt voor maximaal 6 personen. Op zoek naar een grote sloep? Huur dan de Escape 750. 

Makma sloep

De Makma sloep is een oerhollandse sloep, geschikt voor maximaal 8 personen. Wij verzorgen sinds 2013 de verhuur van de makma sloepen en westervletten. Deze sloepen zijn geen eigendom van Watersportbedrijf Anja. 

Watersportbedrijf Anja
Meerseweg 10
9001BG  Grou
Tel: 0566-621373
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Watersportbedrijf Anja
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: