Home
Facebook Instagram Twitter

Sloep & Meersloepvaren op de Zeeuwse wateren

Sloepvaren in Zeeland

Sloepvaren in Zeeland? Het Veerse Meer is het meest ideale vaarwater om een dag of halve dag met een van onze sloepen te varen. Wij verhuren sloepen voor 2 tot 12 personen voor een ochtend, middag, hele dag of langer. Als je een hele dag huurt kan je op je gemak het mooie plaatsje Veere bekijken en het gehele Veerse Meer rondvaren. Bij een halve dag huur kan je ongeveer het halve meer rondvaren. Er zijn aan het Veerse Meer verschillende aanleg mogelijkheden nabij strandjes, eilanden en restaurants om te zwemmen, een hapje te eten of te drinken.

Varen in een mooie natuur

De vele eilandjes zijn met name net kleine paradijsjes om even uit te rusten of bijvoorbeeld te gaan picknicken. Op bijna alle eilandjes zijn toiletten aanwezig. Op de Haringvreter bij Veere loop je zelfs grote kans om herten tegen te komen. Aan de waterkant zie je regelmatig wilde paarden en runderen grazen. Ook kun je heerlijk zwemmen in het Veerse Meer. Sommige sloepen hebben zelfs een zwemtrap en er zijn verschillende strandjes nabij een aanlegsteiger.

Meer informatie

Wij geven voor vertrek uitleg over de sloep en het vaargebied en je krijgt een vaartkaart mee. Voor kinderen en volwassenen zijn er op verzoek gratis zwemvesten beschikbaar. De huurprijs is inclusief brandstof en verzekering.

 

Sloep & Meer
Veerdam 5
4484NV  Kortgene
Tel: 0113-216120
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Sloep & Meer
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: