Home
Facebook Instagram Twitter

Watersportbedrijf Anjasloepvaren in een unieke omgeving

Een begrip in de watersport

Sloepvaren in Friesland? Watersportbedrijf Anja is sinds 1948 al actief in de bootverhuur en is sindsdien een begrip in de watersport in Friesland. We verhuren Escape sloepen, Polyvalken, een aantal 16 m²'s, zeilpramen, optimisten en Maxus zeiljachten. We zitten direct aan het water in het centrum van Grou. De bootverhuur is eenvoudig bereikbaar zowel met de auto als openbaar vervoer. 

Oud Huijzer sloep huren in Grou

De Oud Huijzer sloep is een klassiek ontworpen sloep die van alle gemakken is voorzien. Deze luxueuze sloep is geschikt voor maximaal 6 personen. Dit model heeft, net als alle andere top modellen van Oud Huijzer, de Sunbrella bekleding. De bekleding is makkelijk te onderhouden en te reinigen. Daarnaast is er ook nog een kooktoestel, een toiletvoorziening en navigatieverlichting aan boord. 

Escape 750 sloep huren

Sloepvaren in een stoere reddingssloep met comfort? Dan is de Escape 750 sloep zeer geschikt! Dit is een no-nonsensesloep voor een ontspannen ervaring. De Escape sloepen zijn aangepaste reddingssloepen en bij Watersportbedrijf Anja voor 1 of meerdere dagen te huur tegen een zeer scherpe prijs. Deze sloep is geschikt voor maximaal 10 personen.

Escape 600 sloep huren

Varen in deze sloep met uw gezelschap is een beleving zoals u die mag verwachten in een sloep. Deze sloep is geschikt voor maximaal 6 personen. Op zoek naar een grote sloep? Huur dan de Escape 750. 

Makma sloep

De Makma sloep is een oerhollandse sloep, geschikt voor maximaal 8 personen. Wij verzorgen sinds 2013 de verhuur van de makma sloepen en westervletten. Deze sloepen zijn geen eigendom van Watersportbedrijf Anja. 

Watersportbedrijf Anja
Meerseweg 10
9001BG  Grou
Tel: 0566-621373
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Watersportbedrijf Anja
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: