Home
Facebook Instagram Twitter

Botenverhuur L. van der Polsloepverhuur met 25 pk motor

Sloepverhuur in Sneek

De Oudhuijzer 600 is een prachtige en comfortabele sloep van 6.00 m. lang en 2.40 m. breed. De sloep is uitgerust met een krachtige 3-cilinder 25 pk motor. Door een goed geïsoleerde motorkist is er nauwelijks motorlawaai te horen. De diepgeplaatste banken bieden een goede 'zit' om lekker te genieten op het water, en de rust en ruimte van de Friese meren, stadjes en dorpjes te ervaren. Met een Oudhuijzer 600 sloep kunt u alle kanten op. Compleet uitgeruste sloepverhuur met grote opbergmogelijkheden in de banken, navigatieverlichting, radio-cd speler, 12 volt plug-in (voor b.v. een koelbox), zonnebed, zwemtrap. 

Sea Angler 23

De Sea Angler is een stoere en van oorsprong Engelse werk- en vissersboot. De stabiele overnaadse polyester romp met ruime kuip en afgesloten slaapaccommodatie in het voorschip geven de sloep een brede inzetbaarheid. Deze comfortabele boot heeft haar zeewaardigheid bewezen en is gemakkelijk alleen te bemannen. De goede bouwkwaliteit, complete uitvoering en tijdloze uitstraling maken van de Sea Angler een fantastische boot voor een meerdaagse vaartocht.

Akkrumer vlet 760

Stoere Friese werfgebouwde vlet die van alle gemakken voorzien is. Net iets groter dan een kampeersloep, net iets kleiner dan een motorboot. Perfect om met twee personen alle grote en kleine wateren van Friesland, Gronignen en Overijssel te ontdekken. De sterke 50 PK dieselmotor in combinatie met de boegschroef laten dit elegante scheepje om zijn as draaien en heerlijk rustig cruisen. 

Botenverhuur L. van der Pol
Hendrik Bulthuisweg 19-21
8606KB  Sneek
Tel: 0515 411771
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Botenverhuur L. van der Pol
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: