Home
Facebook Instagram Twitter

Sloep & Meervaren op het Veerse meer met onze sloepverhuur

Sloepverhuur in Zeeland

Het Veerse Meer is het meest ideale vaarwater om een dag of halve dag met een van onze sloepen te varen. Wij verhuren sloepen voor 2 tot 12 personen voor een ochtend, middag, hele dag of langer. Als je een hele dag huurt kan je op je gemak het schitterende plaatsje Veere bekijken en het gehele Veerse Meer rondvaren. Bij een halve dag huur kan je ongeveer het halve meer rondvaren. Er zijn aan het Veerse Meer diverse aanleg mogelijkheden nabij strandjes, eilanden en restaurants om te zwemmen, een hapje te eten of te drinken.

Varen in een prachtige natuur

Met name de vele eilandjes zijn net kleine paradijsjes om even uit te rusten of bijvoorbeeld te gaan picknicken. Op bijna alle eilandjes zijn toiletten aanwezig. Op de Haringvreter bij Veere loop je zelfs grote kans om herten tegen te komen. Aan de waterkant zie je regelmatig wilde paarden en runderen grazen. Ook kun je heerlijk zwemmen in het Veerse Meer. Sommige sloepen hebben zelfs een zwemtrap en er zijn verschillende strandjes nabij een aanlegsteiger.

Meer informatie

Voor vertrek geven wij uitleg over de sloep en het vaargebied en je krijgt een vaartkaart mee. Voor kinderen en volwassenen zijn er op verzoek gratis zwemvesten beschikbaar. De huurprijs is inclusief brandstof en verzekering.

 

Sloep & Meer
Veerdam 5
4484NV  Kortgene
Tel: 0113-216120
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Sloep & Meer
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: