Home
duits fries Last minute

Sloep Huren Fryslansloepverhuur voor maximaal 7 personen

Luxe sloepverhuur in Friesland

De Tendr 600 is een luxe uitgeruste boot tot en met 7 personen. Geschikt voor een dagje eropuit met het gezin of een gezellige vriendengroep. 

De sloep beschikt over een complete kussen set, waardoor iedereen gegarandeerd lekker kan zitten. De boot wordt aangedreven door een 10 pk sterke buitenboordmotor in de ‘bun’ (ingebouwd). Je bestuurt de boot met het stuur en een gashendel en is eenvoudig te bedienen. Doordat de boot wordt aangedreven door een buitenboordmotor is de boot erg wendbaar en goed te besturen.

Voorop de sloep zit een neerklapbare buiskap, deze kan je beschermen tegen de wind of een klein buitje. Verder boot is uitgerust met een bluetooth box die je gemakkelijk met je telefoon kunt verbinden. Op deze manier kun je ook nog genieten van een heerlijk muziekje tijdens het varen. Wil je nu echt helemaal uitgerust het water op willen kun je gebruik maken van onze uitgebreide arrangementen. Geniet van onze rijk gevulde verse lunchmand, luxe borreltas of een heerlijk wijntje voor aan boord. 

De boot is op te halen in Jirnsum, wat het perfecte middelpunt is van de Friese meren, gezellige dorpjes en prachtige natuurgebieden. Wij ontvangen jullie graag op de Industriewei 17 te Jirnsum!

 

Sloep Huren Fryslan
Industriewei 17
9011WH  Irnsum
Tel: 0640321852 / 0637410030
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Sloep Huren Fryslan
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: