Home
duits fries Last minute

Stap in het huwelijksbootje met zeilschip Bounty

Elkaar het jawoord geven op een schip is bijzonder en een echte belevenis. Trouwen met uitzicht op de horizon en de schittering van het water. Vanaf het moment dat jullie aan boord stappen van zeilschip Bounty, ervaar je een gevoel van vrijheid.
 

Trouwschip_Bounty


Bijzonder huwelijk

De tijd van de identieke bruiloften is voorbij. Elk huwelijk is uniek en moet passen bij jullie als bruidspaar. Welke stijl en sfeer willen jullie neerzetten? Zeilschip Bounty denkt graag met jullie mee! Samen kan er een bijzondere dag óp het water gecreëerd worden, aangemeerd, in rustig vaarwater of varende over de grote meren van Nederland. Trouwen op het water is al heel bijzonder, maar er zijn meer mogelijkheden. Je kunt met zonsondergang het schip laten verlichten of langs bijzondere Hollandse bezienswaardigheden varen. Ook is het mogelijk om midden in de nacht in Amsterdam het jawoord te geven onder verlichte zeilen. Zorg dat je voor zo'n bijzondere trouwdag wel een trouwfotograaf vindt die goed bij jullie trouwdag past. Neem je verloofde mee en kom alvast proefvaren, want dan is Zeilschip Bounty jullie perfecte trouwlocatie.
 

Trouwfeest-bounty


Officiële trouwlocatie

Dit prachtige zeilschip is een officiële en mobiele trouwlocatie. Deze mobiliteit zorgt ervoor dat een creatief, veelzijdige dagplanning mogelijk is. Van de trouwceremonie met een intiem gezelschap op het water tot aanleggen bij een geweldige feestlocatie voor zeer grote groepen. Zeilschip Bounty biedt jullie de mogelijkheid het huwelijk te laten voltrekken binnen de wateren van de gemeenten: Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn en Lelystad. In de gemeente Amsterdam en Lelystad kan de huwelijksvoltrekking al varende voltrokken worden.
 

Trouwen op het water

Neem gerust contact op voor een gratis proefvaart voor jou en je verloofde!