Home
Facebook Instagram Twitter

Friesland Chartertraditioneel zeilen met een uniek zeilschip

Traditioneel zeilen in Friesland

Wil je traditioneel zeilen in Friesland? Heerlijk uitwaaien op een unieke klipper onder het genot van een hapje en een drankje. Terwijl je beneden in het dagverblijf of boven aan dek zit, trekt het mooie Friese landschap aan je voorbij. Bij goed weer worden de zeilen gehesen en is het mogelijk om mee te helpen.

Zeilschip voor maximaal 30 personen

De zeiltochten die wij organiseren zijn uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes en familiefeesten. Onze klippers zijn geschikt voor maximaal 30 personen. De vertrekhaven is Akkrum, gelegen aan de snelweg A32. Vanuit Akkrum varen we bijvoorbeeld richting natuurgebied Princenhof (nationaal park). 's Middags is het mogelijk om voor de lunch een stop te maken in bijvoorbeeld Sneek, Grou of Eernewoude. Dan is er ook de gelegenheid om even te benen te strekken of een activiteit aan wal te ondernemen. Wat dacht je van een tussenstop met een high tea, een pitch&putt golfarrangement of een bier- of wijnproeverij? Alles is mogelijk in overleg.

Dagverhuur en afwijkende tijden

Onze klippers zijn te huur voor een volledige dag, maar afwijkende tijden zijn ook mogelijk. Bijvoorbeeld 's middags inschepen, een stukje varen, ergens aan een eilandje aanleggen voor een barbecue en aan het begin van de avond weer terug naar Akkrum. Of inschepen bij een restaurant aan het water, varen en 's avonds een diner of barbecue in het restaurant.

Maatwerk

Je kunt één van onze zeilschepen ook huren voor een door jou gekozen periode. De scheepshuur is € 168,- (De Hoop) of € 163,- (Stella Frisia) per uur inclusief bemanning en brandstof. Minimale vaartijd 3 uur. Wil je in een andere haven opstappen dan rekenen wij voor de afvaarkosten resp. € 86,- en 81,- per uur. Maximaal aantal personen bij catering aan boord: 25, zonder catering maximaal 30.

Neem gerust contact met ons op

Voor meer informatie kun je altijd even contact met ons opnemen op nummer: 0655892725 of mailen naar info@frieslandcharter.nl. Wij maken graag een op maat gemaakt programma voor jou.

Friesland Charter
It Stalt
  Akkrum
Tel: 0566-631604
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Friesland Charter
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: