Home
Facebook Instagram Twitter

Nil Desperandumtraditioneel zeilen op een statige 3 mast schoener

Nil Desperandum

Traditioneel zeilen met de 3 mast schoener Nil Desperandum. Een statig zeilschip waar zowel een ervaren zeiler als iemand die op zoek is naar een ontspannen vaarvakantie zich prima zullen amuseren. Het zeilschip is van alle moderne gemakken voorzien, zodat het tijdens uw zeiltocht aan niets zal ontbreken.

Van het IJsselmeer tot de Wadden

Tijdens de tocht worden u de fijne kneepjes van het zeilen uitgelegd. U wordt meegenomen naar de mooiste plekjes van de Nederlandse wateren, zoals authentieke dorpjes langs het IJsselmeer als Medemblik of Workum. Ook de Wadden(eilanden) en de Friese Meren zijn prachtige vaargebieden, waar u heerlijk tot rust zult komen.

Zeilen, gezelligheid en genieten

Naast het zeilen is er natuurlijk ook gelegenheid tot andere activiteiten, ‘s avonds wordt er zo nu en dan gezellig gitaar gespeeld, of de hele groep trekt er een dag op uit om een mooi en authentiek Zuiderzee-dorpje of de prachtige natuur op een Waddeneiland als Terschelling of Ameland te ontdekken.

Zien we u snel?

Als u eenmaal een paar dagen aan boord bent, dan verzeker ik u dat u – net als ik – verknocht zult raken aan het vrije gevoel dat u krijgt van de wind die door uw haren waait… Graag tot ziens! Ab van Hasselt (schipper).

Nil Desperandum
Afvaart in overleg
  Enkhuizen-Stavoren
Tel: 06-53113087
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Nil Desperandum
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: