Home
duits fries Last minute

Noordkaperverhuurtraditioneel zeilen op een unieke Noordkaper

Noordkaper | Zeiljacht verhuur | Traditioneel zeilen

Traditioneel zeilen in Friesland? Bij Noordkaperverhuur kunt u terecht voor prachtige en goed onderhouden Noordkapers (Noordkaper 22 visserman / platbodem uitvoering en Noordkaper 31 visserman / platbodem uitvoering. Onze zeiljachten worden verhuurt vanaf de jachthaven/camping "De Kuilart" te Koudum, direct aan het meer de Fluessen, centraal gelegen in het Friese merengebied. Ook is het maar op één uur varen van het IJsselmeer af!

Maak een prachtige zeiltocht

Voor een langer verblijf aan boord kunt u een prachtige zeiltocht maken over de Friese meren en kanalen. Het ruimere water bevaren? Op circa 1 uur varen vanaf de Fluessen kunt u via Stavoren het IJsselmeer bereiken en vandaaruit eventueel verder zeilen naar de Wadden. Ook voor weekend- en dagtochten is "De Kuilart" een prima startpunt gezien de ligging middenin het Friese merengebied en op maar 1 uurtje varen van het IJsselmeer.

Wilt u leren zeilen?

Wilt u graag eens ervaren hoe het is om met een Noordkaper te zeilen? Wij bieden u hiervoor de mogelijkheid! Bij ons kunt u een introductiedag boeken (indien u wenst met gratis gedeeltelijke of gehele begeleiding). U betaalt voor deze introductiedag de geldende dagprijs. Wanneer u na deze introductiedag besluit een vervolgboeking te maken van minimaal een weekend of drie dagen, dan ontvangt u de helft van de huurkosten van de introductiedag terug. Introductiedagen worden alleen doordeweeks aangeboden en als de overige verhuuractiviteiten dit toelaten.

Noordkaperverhuur
De Kuilart 1
8723CG  Koudum
Tel: 0651820172
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Noordkaperverhuur
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: