Home
Facebook Instagram Twitter
duits fries Last minute

Nedersailleer de kneepjes van het vak op onze vaarschool

Leren zeilen? Kom oefenen bij onze vaarschool!

Oefenen is voor iedereen goed. Leer de kneepjes van het vak door schipper Joost. Gebruik de eerste dag van je zeilvakantie voor een dagje manoeuvreren in de haven. Je familie of vrienden kunnen het charmante stadje verkennen, maar ook zij mogen even aan het roer. De volgende dag kun je relaxed het IJsselmeer op en misschien wel richting de Waddenzee zeilen.

Joost is schipper voor de KNRM reddingsmaatschappij Lemmer en garantie voor de meest leerzame en fijne manoeuvreercursus. Joost is heel goed in wat hij doet en daarom zijn wij ook blij dat hij in ons programma wil zijn.

Ook ikun je voor twee dagen met vrienden een zeiljacht huren en oefenen. Na een leerzame dag is het tijd voor een drankje aan boord. 's Avonds gezellig het stadje in en nieten van het knusse Lemmer.

Een dagdeel van 3 uren kost € 150,00. Wij rekenen € 50,00 per uur voor extra uren. Dit is exclusief de boothuur. Heb je liever een schipper aan boord? Dan kan dat natuurlijk ook. Heerlijk genieten en samen een unieke zeiltocht inplannen.

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar info@nedersail.nl of bel naar + 31 646852583.

Nedersail
Vuurtorenweg 10
8531HJ  Lemmer
Tel: 0646852583
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Nedersail
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: