Home
duits fries Last minute

Wat is een bootmatras en wat zijn de voordelen?

Een bootmatras is een matras dat speciaal ontworpen is voor gebruik op een boot. Het is gemaakt van materialen die bestand zijn tegen vocht en schimmel en past perfect in de beperkte ruimte van een bootcabine. Het is mogelijk om een boot matras op maat te laten maken zodat deze perfect past bij de afmetingen van de bootcabine. In deze blog bespreken we de voordelen van het gebruik van een bootmatras.

bootmatras

Voordelen van een bootmatras

1. Comfortabel slapen

Een goede nachtrust is belangrijk, vooral als je een dag op het water hebt doorgebracht. Een bootmatras is speciaal ontworpen om comfortabel te zijn en ondersteuning te bieden, zodat je uitgerust wakker wordt en klaar bent voor een nieuwe dag op het water.

2. Past perfect bij de afmetingen van de bootcabine

Een van de grootste voordelen van het op maat laten maken van een bootmatras is dat het perfect past bij de afmetingen van de bootcabine. Dit zorgt ervoor dat er geen ruimte verloren gaat en dat je optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Bovendien voorkomt het dat het matras gaat schuiven tijdens het varen.

3. Bestand tegen vocht en schimmel

Een bootmatras is gemaakt van materialen die bestand zijn tegen vocht en schimmel. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over schimmelvorming en blijft het matras langer fris en hygiënisch.

4. Gemakkelijk schoon te maken

Een bootmatras is gemakkelijk schoon te maken, wat vooral handig is als je een dag op het water hebt doorgebracht en het matras vies is geworden. Met een vochtige doek en een mild reinigingsmiddel kun je het matras snel en gemakkelijk schoonmaken.

5. Verhoogt de waarde van je boot

Een bootmatras op maat laten maken kan de waarde van je boot verhogen. Dit komt omdat een goed ontworpen en comfortabel matras een belangrijk verkoopargument kan zijn voor potentiële kopers.

bootmatras_matras_boot

Bootmatras op maat laten maken

Als je op zoek bent naar een bootmatras, is het belangrijk om er een op maat te laten maken. Dit zorgt ervoor dat het matras perfect past bij de afmetingen van de bootcabine en dat je optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Bovendien kun je kiezen uit verschillende materialen en dichtheden om ervoor te zorgen dat het matras precies aan jouw wensen voldoet.

Een bootmatras op maat laten maken is ook handig als je een afwijkende vorm of grootte van de bootcabine hebt. Een op maat gemaakt matras past perfect en voorkomt dat er ruimte verloren gaat.