Home
Facebook Instagram Twitter

@Sail Yachtingluxe yachtcharter in Workum

Yachtcharter in Workum

@Sail Yachting verhuurt prachtig groot schip, genaamd "007". Dit is een zeer compleet schip die volledig uitgerust is voor 6 personen. Aan boord bevinden zich 3 hutten waarvan twee royale 2 persoons met ieder een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De derde iets kleinere hut is uitgevoerd met een stapelbed. Verder is het schip uiteraard voorzien van stromend warm en koud water, zowel binnen als buiten. De keuken is voorzien van alle gemakken voorzien. Zo is er een keramische kookplaat, koelkast, vriezer, magnetron en afzuigkap. Aan boord in de salon is een kleurentelevisie met een DVD speler aanwezig en is de master bedroom uitgerust met een aircosysteem.

Buiten op het grote leefdek bevindt zich nog een extra koelkast. Het gehele schip wordt verwarmd door middel van centrale verwarming en er is een volwaardig navigatie systeem aan boord met autopilot. De voortstuwing wordt geregeld door twee grote Volvo Penta motorren van elk 145 pk en zijn boeg en hekschroef natuurlijk ook aanwezig voor het ideale manoeuvreren in de jachthavens. 

Bij het schip is eventueel een rubberboot met buitenboordmotor bij te boeken die achter in de Davits kan hangen. Kortom een ideaal schip om in de warme zomermaanden als ook in de koude wintermaanden een onvergetelijke vakantie mee te beleven. 

@Sail Yachting
Suderseleane 25a
8711GX  Workum
Tel: 0620131993 / 0515-542292
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij @Sail Yachting
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: