Home
Facebook Instagram Twitter

Bootverhuur Blauwestad heerlijke vaarvakantie op een uniek jacht

Kajuitmotorboot voor 4 personen

Voor een heerlijke vaarvakantie in Groningen kunt u het unieke jacht van Yachtcharter Blauwestad huren. De boot is van het type motorschouw en is 9,5 meter lang. De doorvaarthoogte van het jacht is slechts 2,50 meter, dus u kunt onder de meeste bruggen in Groningen doorvaren. 

Besturing

De kajuitmotorboot is te besturen vanuit de ruime stuurhut, maar heeft ook een buitenbesturing op het achterdek. Bij mooi weer kunt u dus lekker buiten blijven zitten tijdens het varen. Bij het aanleggen heeft u buiten bovendien een beter overzicht. Als het begint te regenen kunt u via de ruime achteringang zo weer naar binnen lopen. 

Slaapplaatsen

Onze prachtige boot is geschikt voor 4 volwassenen. In de voorkajuit vindt u 1 vast bed voor 1 persoon en een dinette die omgebouwd kan worden tot een 2-persoons bed. In de achterkajuit bevinden zich ook nog twee 1-persoons bedden.

Vaarinstructie

We gooien u niet zomaar in het diepe. Het is immers zowel voor u als voor ons belangrijk dat u precies weet hoe de boot werkt. Daarom krijgt u van ons voor vertrek een uitgebreide vaarinstructie. We leggen niet alleen uit hoe alle apparatuur aan boord werkt, maar gaan ook een stukje met u varen. Ook zorgen wij voor een uitgebreide handleiding van de boot waarin u tijdens uw vakantie op het water alles nog eens rustig na kunt lezen.

Bootverhuur Blauwestad
Strandweg 1
9681 BK  Midwolda
Tel: 06-52307528
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Bootverhuur Blauwestad
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: