Home
Facebook Instagram Twitter

JHP Jachtverhuurvoor de mooiste vaarvakanties in Friesland

JHP Jachtverhuur, Jachthaven Postma

De broers Wiebe en Harmen Postma zorgen samen met hun team dat u onbekommerd kunt genieten van een prachtige vaarvakantie in Friesland. JHP Yachtcharter bevindt zich centraal gelegen in Friesland op ongeveer 1 uur varen van het Sneekermeer.

U krijgt bij aankomst een uitgebreide instructie van het jacht en gaan we net zo lang met u proefvaren totdat u zich vertrouwd voelt met de boot, service. Ook vertellen wij u veel zaken omtrent omgangsnormen en regels op het water.

Wij verhuren motorkruisers van het merk Curtevenne, bekend om hun fantastische vaareigenschappen en sierlijke uitstraling. Alle schepen zijn voorzien van een boegschroef, onze twee grotere motorboten zijn tevens voorzien van een hekschroef. De bedden zijn voorzien van lattenbodems, elektrische koelkast, zonnepanelen, elektrisch toilet, frisse bekleding, etc.

Omdat alle motorkruisers ons eigendom zijn, kunt u er op rekenen dat het onderhoud in optimale staat is, zowel technisch als uiterlijk.

Uw auto kunt u kosteloos op ons terrein parkeren en aangezien beide broers op het terrein wonen, wordt er goed op uw auto gelet. 

Wij kijken er naar uit om u welkom te mogen heten in één van onze mooie schepen!

Hartelijke groeten,
Team JHP Jachtverhuur, Jachthaven Postma

Leeuwarderstraatweg 251
8469AB  Nieuwebrug
Tel: 0513-671570 / 0628979276
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij JHP Jachtverhuur
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: