Home
Facebook Instagram Twitter

Sanzi Yacht Charter de ideale vaarvakantie in Nederland begint hier

Sanzi Yacht Charter: De jongte en meest chique chartervloot van Nederland!

Wilt u varen op een nieuw luxe motorjacht? Of in het bijzonder een motorjacht van ons premium label LINSSEN YACHTS? Sanzi Yacht Charter verzorgt met veel passie uw ideale vaarvakantie in Friesland! Met al ruim 20 jaar ervaring en veel trouwe vaste gasten uit het binnen- en buitenland weet u zeker; bij Sanzi Yacht Charter huurt u bij de specialist in jachtverhuur en kunt u de mooiste en meest luxe jachten huren.

Het gevoel van een kapitein op een chique motorboot

U voelt zich echt even helemaal kapitein én eigenaar van een chique jacht tijdens uw vaarvakantie door Nederland. En zo zult u onderweg ook benaderd worden. U zult merken dat een jacht huren bij Sanzi gelijk staat aan een prettig gevoel...

Geniet van onze uistekende service

Uw boot ligt gereed in een ruime box waar u uw auto vlakbij kunt parkeren, zodat u met gemak uw bagage voor uw vaarvakantie in Nederland aan boord kunt brengen. Aan boord wordt u aangenaam verrast met een fles gekoelkde, uitstekende sekt.

Instructies voor een ontspannen vaarvakantie

Zodra u gereed bent voor de afvaart krijgt u een technische instructie aan boord en een uitgebreide proefvaart waarbij de gehele bemanning wordt betrokken, zodat de hele "crew" voorbereid is op een ontspannen vaarvakantie in Friesland.

Sanzi Yacht Charter
Zwolsmanweg 10
8606KC  Sneek
Tel: 0515-421687
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Sanzi Yacht Charter
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: