Home
Facebook Instagram Twitter

Yachtcenter Langweeryachtcharter met elektrische motorboten

Elektrisch varen in Friesland

Yachtcharter Langweer, het adres waar u een elektrische houseboat kunt huren voor een onvergetelijke vaarvakantie in Friesland. Uniek in Friesland zijn onze acht houseboats die volledig elektrisch zijn aangedreven. Met deze motorjachten kunt u onbeperkt door Friesland varen, zonder dat u het milieu belast.

Goed voor het mileu en onze toekomst

Het elektrisch varen is goed voor het milieu en onze toekomst, maar ook voor u zelf is het heerlijk vertoeven. Laat u overtuigen door een heerlijke vaarvakantie door Friesland in één van onze houseboats, waarin u niets anders hoort dan het gekabbel van het water tegen de boot, fluitende vogels en kwakende eenden.

Elektrische motorboten van 2 tot 10 personen

Wij bieden u een bijzondere beleving voor een onvergetelijke vakantie op het water. De houseboats variëren in grootte van 2 tot 10 personen en zijn voorzien van alle luxe en comfort. Kom uw elektrische boot huren in Friesland, in het pittoreske en altijd gezellige Langweer!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Afhaallocatie boten:
Wielenlaan 19
8526 GE Boornzwaag

Pontdijk 8c
8525GG  Langweer
Tel: 0513-412052
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Yachtcenter Langweer
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: