Home
Facebook Instagram Twitter

Yachtcharter Frieslandongekend vaarplezier op een uniek jacht

Yachtcharter Friesland, voor u vaarvakantie!

Voor ongekend vaarplezier stapt u op een van onze unieke motorjachten. Yachtcharter Friesland heeft haar thuishaven in het watersportdorp Grou, direct aan het Pikmeer gelegen. Door de centrale ligging in Friesland, is Grou het ideale vertrekpunt voor diverse vaarroutes.

Ontdek de vele vaarroutes

Friesland is een mooie waterrijke provincie en dus ideaal voor uw vaarvakantie. Ontdek de gezellige dorpjes en havens met de boot of ga de natuur in en zoek de rust met de vele vergezichten die Friesland te bieden heeft. Maar ook bent u zo op de wateren van Noordwest Overijssel, zoals het unieke gebied 'De Weerribben'. En wat denkt u van 'De Turfroute' door de prachtige veengebieden van Zuidoost Friesland en Drenthe.

Motorjacht huren voor 2 tot 8 personen

U heeft keuze uit maar liefst 4 motorboten, voorzien van alle comfort en compleet uitgerust voor 2 tot 8 personen. Een vaarbewijs is gewenst, echter niet verplicht. Mocht u geen ervaring hebben met het besturen van een motorjacht, hoeft dat geen probleem te zijn. Wij kunnen u de mogelijkheid aanbieden, om gebruik te maken van een praktijkcursus, variërend van 2 uur tot een dag.

Bootverhuur vanuit Grou

Wij verwelkomen u graag, samen met uw bemanning op een van onze schepen, vanaf onze nieuwe verhuurlocatie in Grou. Voor informatie en een volledig overzicht van onze verhuurmogelijkheden, verwijzen wij u naar onze nieuwe website www.yachtcharter-friesland.nl. Voor vragen kunt u ons telefonisch of per email bereiken.

Wij doen er alles aan om u onvergetelijke vaarbelevenis in Friesland te laten ervaren!

Nanda, Geert en Medewerkers Yachtcharter Friesland b.v.

Yachtcharter Friesland
De Dobbe 14
9001XN  Grou
Tel: 0627913735
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Yachtcharter Friesland
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: