Home
Facebook Instagram Twitter

Yachtcharter Huibers kom lekker tot rust op een van onze jachten

De meest complete jachten voor uw vaarvakantie

Genieten van de rust, de ruimte en de vrijheid op het water en van de fraaie natuur? Lekker tot ontspanning komen of juist actief bezig zijn met varen, duiken, vissen, surfen of zwemmen? Een jacht huren doet u bij Yachtcharter Huibers. Wij verhuren de meest complete motorjachten voor een onvergetelijke vaarvakantie. 

De vaarroutes

Onze thuishaven is in Heukelum, aan het rustieke riviertje de Linge, vanwaar u met een uurtje in het prachtige Gorinchem bent. Van daar uit liggen de Brabantse en de Zeeuwse wateren voor uw ogen. Denkt u aan het Natuurpark de Biesbosch of aan het glasheldere water van de Grevelingen waar u bezoek kunt krijgen van de bruinvissen. En natuurlijk liggen andere watersportgebieden ook binnen handbereik. Tevens adviseren wij u graag de mooiste en rustige vaarroutes van Noord-Brabant en omstreken. 

Een compleet verzorgde vakantie op het water

Wij verzorgen graag alles voor uw vaarvakantie. Ga voorbereid het water op met onze voordelige arrangementen, wij nemen u graag alles uit handen. Van de boodschappen tot aan de eindschoonmaak om u een onbezorgde vaarvakantie te bezorgen waar u de echte vrijheid ervaart!

 

Yachtcharter Huibers
Appeldijk 24
4161BH  Heukelum
Tel: 085-1043087 / 0643488453
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Yachtcharter Huibers
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: