Home
duits fries Last minute

Ottenhome Heegde grootste verhuurder van motor- en zeilboten

Zeilboot verhuur

De jachthaven van Ottenhome Heeg is een moderne, gezellige jachthaven uitgerust met een schitterend zeilcafé, sanitair en een haardvuur. De haven ligt op zo’n 10 minuten varen van het Heegermeer en is daarom de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan één van de vele idyllische dorpen van Friesland. 

Bent u opzoek naar een fijne zeilboot waar u een fantastische zeilvakantie mee kunt beleven?
Dan bent u bij Ottenhome Heeg aan het juiste adres. Ottenhome Heeg verhuurt verschillende soorten zeilboten voor zowel de sportieve- als toerzeiler! 

Polyvalk

De Polyvalk is de meest verhuurde en meest bekende open zeilboot op de Friese Meren. Met de Polyvalken van Ottenhome Heeg bent u verzekerd van jonge, schone en veilige boten.

Fox 22

Dit is de opvolger van de Polyvalk. Door zijn geweldige vaareigenschappen en het zorgeloze zeilplezier is de Fox 22 in een mum van tijd één van de populairste zeiljachten in de 22-voet klasse geworden. 

Sunhorse 25

Een klein maatje groter en veel meer gemak, dat is de Sunhorse 25. Geschikt voor 4-5 personen en compleet uitgerust met toilet, keukentje, elektrische koelbox en radio-cd speler. Bovendien heeft de Sunhorse overal in de kajuit stahoogte. 

Ottenhome Heeg
De Draei 3
8621CZ  Heeg
Tel: 0515-442898
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Ottenhome Heeg
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: