Home
duits fries Last minute

Sloep & Meergoed uitgeruste zeilboot verhuur in Zeeland

Verhuur Randmeer en Valk op het Veerse Meer

Het Veerse Meer is een ideaal vaarwater om een dag of halve dag met een Randmeer of Valk te gaan zeilen. Wij verhuren goed uitgeruste Randmeren en Valken voor 1 tot 5 personen voor een halve dag, hele dag of langer. Onze zeilboten zijn uitgerust met een buitenboordmotor en rolfok. Als je de boot voor een dag huurt kan je op je gemak het schitterende plaatsje Veere bekijken en het gehele Veerse Meer rondzeilen. Bij een halve dag huur kan je ongeveer het halve meer rondvaren. Er zijn aan het Veerse Meer diverse aanleg mogelijkheden nabij strandjes, eilanden en restaurants om te zwemmen, een hapje te eten of te drinken.

Zeilen door de schitterende natuur

De eilandjes zijn met name net kleine paradijsjes om even uit te rusten of om te picknicken. Op bijna alle eilandjes zijn eenvoudige toiletten aanwezig. Op de Haringvreter bij Veere loop je zelfs grote kans om herten tegen te komen. Aan de waterkant zie je regelmatig wilde paarden en runderen grazen. Je kunt ook heerlijk zwemmen in het Veerse Meer, er zijn verschillende strandjes nabij een aanlegsteiger.

Meer informatie

Voor vertrek geven wij uitleg over de zeilboot en het vaargebied en je krijgt een vaartkaart mee. Voor kinderen en volwassenen zijn er op verzoek gratis zwemvesten beschikbaar. Een vaarbewijs heb je niet nodig, enige zeilervaring wel. Kijk voor meer informatie op onze website.

Sloep & Meer
Veerdam 5
4484NV  Kortgene
Tel: 0113-216120
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Sloep & Meer
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: