Home
duits fries Last minute

Watersportbedrijf Anjazeilboot verhuur sinds 1948

Bekijk prachtig Friesland vanaf het water

Watersportbedrijf Anja is al actief in de zeilboot verhuur sinds 1948 en is sindsdien een begrip in de watersport in Friesland. We verhuren Polyvalken, een aantal 16m²'s, Optimisten, Maxus zeiljachten en Escape sloepen. We zitten direct aan het water in het centrum van Grou. De bootverhuur is eenvoudig bereikbaar, zowel met de auto als openbaar vervoer.

Valk huren 

De Polyvalk is altijd een succes geweest in Friesland. Dat is geen wonder, want de Valk is een mooi ruim toerschip, geheel van polyester en biedt plaats tot 6 personen. Watersportbedrijf Anja is specialist op het gebied van zeilbootverhuur. Je kunt bij ons voordelig een zeilboot huren. Een Valk huren betekent eenvoudig zeilen. Een Valk heeft sjorlieren en schootklemmen en een ruime slaap- en bagageruimte. Elke moderne Polyvalk die bij ons gehuurd wordt, is voorzien van een rolfoksysteem en een gemakkelijk strijkbare mast. Een Valk huren is mogelijk vanaf één dag, maar u kunt er ook een weekend, midweek of complete week van maken. De Valk wordt aangeboden inclusief rolfok, drie landvasten, twee stootwillen, meerpennen, mik, vaarboom, peddel, hoorn, hoosvat en dweil. Kortom, een complete zeilboot om heerlijk een weekend of langer mee door Friesland te toeren. 

Falcon huren

De Falcon is een compleet nieuw type open zeilboot. De sportieve Falcon is toren getuigd en heeft een lazybag systeem, hierdoor heb je de meest effectie vaartijd! Als je echt wil gaan voor het sportievere zeilen of iets anders wil dan een Valk, dan is de Falcon de perfecte zeilboot. Door de brede knikspand vorm is de boot erg stabiel. Je hebt veel droge opbergruimte en doordat de boot zelfrichtend is geeft het een zeer veilig gevoel! 

Watersportbedrijf Anja
Meerseweg 10
9001BG  Grou
Tel: 0566-621373
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Watersportbedrijf Anja
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: