Home
duits fries Last minute

Watersportbedrijf De Werffunieke zeilboot verhuur in Friesland

Genieten op de Friese meren

Wilt u genieten van de Friese meren? Watersportbedrijf De Werff heeft een prachtige zeilboot verhuur in Oudega-Swf, direct aan de Oudegaaster Brekken. U kunt bij ons terecht voor een Optimist, Polyvalk met dekzeil en buitenboordmotor, een authentieke houten zeilboot 16m2 en de Fox 22 kajuitzeiljacht. Vanuit onze jachthaven kunt u prachtige vaartochten maken naar o.a. Workum, Bolsward of Gaastmeer. Het Heegermeer en de Fluessen zijn te bereiken zonder bruggen, dus geen oponthoud.

Polyvalken

De polyvalk is één van de meest veelzijdige schepen uit onze huurvloot. Ruime sportieve en gemakkelijk zeilbare open toerzielboot voorzien van een rolfok. Met een dektent kan aan boord worden overnacht.

Optimist

De optimist is zeer geschikt voor de jonge gasten. Dit zijn de kleinste zeilbootjes uit onze huurvloot. De Optimist is een stabiele jeugdzeilboot, gemakkelijk op te tuigen, te vervoeren en zeer wendbaar. Veel (Friese) kinderen hebben het zeilen geleerd in een Optimist.

Zestien Kwadraat

De historische schepen uit onze huurvloot. Authentieke (houten) 16 m²'s: legendarisch in Friesland en op de Friese meren. De 16 m² open toerzeilboot heeft globaal dezelfde eigenschappen als een polyvalk.

Watersportbedrijf De Werff
Hoytemadyk 2
8614AR  Oudega
Tel: 0515-469960
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Watersportbedrijf De Werff
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: