Home
duits fries Last minute

Sailingcenter Langweerzeilschool met de leukste zeillessen

Zeilschool in Langweer

Wij van Sailingcenter Langweer begrijpen dat u niet dagelijks op het water zit en dat u daarom misschien wel een kleine opfriscursus nodig heeft voor u zelfstandig het water op gaat. Het is mogelijk om voor uw zeilvakantie een korte opfriscursus te krijgen van een zeilinstructeur.

Zeilles van een dag of meerdere dagen

Wanneer u nog niet eerder heeft gezeild, kunt u ook een dag of een aantal dagen zeilles krijgen van een ervaren zeilinstructeur. Aan het einde van uw zeilles is het alsof u al jaren zeilt over de Friese meren. U kunt alleen of met meerdere personen zeilles krijgen.

Samen wordt de route bepaalt

Samen met de instructeur bepaalt u de route. Een dag les begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. U zorgt zelf voor eten en drinken. U kunt ervoor kiezen zelf lunch mee te nemen en onderweg te nuttigen, maar u kunt ook kiezen om even een pauze te nemen en te lunchen op een terrasje aan de vaarroute. U mag kiezen. Het is ook mogelijk een avond erbij te nemen voor het lessen.

Prijzen en type boot

De prijs voor de les is inclusief boot en instructeur. U betaalt niet voor het aantal mensen, maar u betaalt een vaste prijs per boot. Als beginner krijgt u les op een Polyvalk om de basisbeginselen eerst onder de knie te krijgen. Wanneer u vaker heeft gezeild, dan is het ook mogeljk om te lessen op een kajuitzeiljacht.

Meer informatie

Heeft u een eigen zeilboot en wilt u op uw eigen zeilboot een instructeur mee hebben? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Neemt u voor zeilles contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Sailingcenter Langweer
Pontdijk 8C
8525GG  Langweer
Tel: 0513-412052
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Sailingcenter Langweer
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: