Home
duits fries Last minute

Huur een boot op de Loosdrechtse Plassen

Loosdrechtse PlassenAquastar 3 van Yachtcharter 2000 Heerenveen

De Loosdrechtse Plassen is het bekende natuurgebied tussen Utrecht en Amsterdam. Deze plassen maken deel uit van de Vechtplassen. De Loosdrechtse Plassen bestaan uit meerdere plassen. De belangrijkste plassen zijn de Eerste tot en met de Vijfde Plas, welke worden gescheiden door rietkragen en eilandjes. De Loosdrechtse Plassen zijn zeer geschikt voor watersport. We zien veel mensen zeilen kanoën en roeien. Maar je kan er ook voor kiezen om te waterskiën of een snelle motorboot vaart te maken. Wil je juist rust en stilte? Ook dan is een bezoek aan de Loosdrechtse Plassen een goed idee. 

De leukste activiteiten

Op de Loosdrechtse Plassen vinden allerlei activiteiten plaats. Er liggen veel watersportbedrijven bij de plassen. Bij de Eerste en de Derde plas liggen jachthavens. Een populaire activiteit is het watersportfestival wat elk jaar wordt georganiseerd. Huur een boot of een kano en ga varen op één van de mooiste gebieden in Nederland. De mooiste kanoroutes worden aangegeven met routepaaltjes. Zo vaar je langs een bijzondere en afwisselende omgeving. Een paar baantjes trekken? Er zijn twee gebieden waar gezwommen kan worden. We hebben het hier over het Plassenschap Loosdrecht bij De Strook en de eialnden Meent en Marcus Pos. Het hele jaar door zien we veel wandelaars en fietsers in de buurt van de Loosdrechtse Plassen. Vooral voor fietsers is dit de ideale omgeving om te genieten van de mooie natuur. Er valt genoeg te beleven!

Huur een boot op de Loosdrechtse Plassen

Motorboot Aniek van Stoeten Motorjachten Lemmer

Wat neem je mee tijdens een boottocht?

Heb je ervoor gekozen om een boottocht te maken? Dan zul je er zeker geen spijt van krijgen. Je kan ervoor kiezen om een rondvaart te boeken bij een rederij of huur een bootje en ga zelf varen. Met een boot ontdek je één van de mooiste watergebieden van Nederland. Wat neem jij mee tijdens een boottocht in dit populaire gebied in Noord-Holland? Ga je varen op een zonnige dag, vergeet dan niet om je te beschermen tegen de zon. Op het water verbrand je sneller doordat uv-stralen worden weerkaatst. Kies tijdens het varen voor een waterresistent zonnebrandcrème, zodat je goed beschermd blijft. En vergeet natuurlijk niet je ogen te beschermen met een zonnebril. Om op het water op te vallen, kan je zonnebrillen bedrukken. Niet alleen zonnebrillen, maar ook luchtbedden, koelboxen een waterdichte tas en waaiers zijn ideaal om bij je te hebben tijdens een vaartocht. Wil je als rederij reclame maken? Laat waaiers bedrukken met logo en geef ze aan je klanten. Je naamsbekendheid vergroot en steeds meer mensen zullen een boototcht komen maken bij jouw rederij.