Home
duits fries Last minute

Lastminute varen

Zoekt en gij zult vinden…

Je kent het vast wel: Je bent op korte termijn op zoek naar een leuke vakantie of weekendje weg. Dat wordt Googelen dus! Dat moet zeker lukken, want op Google is alles te vinden. Eerst maak je een selectie voor de periode wanneer jullie erop uit willen. Daarna de keuze voor een vakantiehuisje, een vakantie op een houseboat, of een huurboot. En vind dan maar eens die ene boot of accommodatie die jullie mooi vinden én ook nog eens past bij jouw gezelschap! Je kiest voor een huurboot? Oké!

Hoe dan?

Maar dan… Je krijgt een overvloed aan websites op jouw scherm, met heel veel mooie boten die je 1 voor 1 moet bekijken om te zien of ze wel beschikbaar zijn in de periode waarin jullie willen varen. Als je een weekendje wilt varen, dan ben je alleen al een extra weekend nodig om een beschikbare boot te vinden. Vaak wordt het enthousiasme hier al snel minder van en wordt er dan gezegd: "Ik kijk morgen wel verder". 

vaarvakantie_nederland

Dat kan beter...

Dat moet anders kunnen, dachten wij zo’n 10 jaar geleden. Ook wij hadden toen zelf al een aantal van die bootverhuur platforms online die je heel veel moois aanbieden, maar je moet er wel even de tijd voor nemen om de geschikte boot te vinden. En op de momenten dat we zelf op zoek waren naar een weekendje weg of vakantie, merkten we dat het anders moest én anders kon! We zijn aan het ontwikkelen geslagen.

Je zoekt een boot, niet specifiek een verhuurder

Eerst hebben we vanuit ons bedrijf Genista Communicatie in Bolsward het concept ontwikkeld en daarna online verder uitgewerkt. Zo is ons platform ontstaan, waar niet de bootverhuur-bedrijven gepresenteerd worden, maar juist alleen de boten. En we zijn nog een stapje verder gegaan, want we tonen er ook uitsluitend boten die beschikbaar zijn in de periode die jij hebt ingevoerd! Lekker makkelijk toch?

LastminuteVaren.nl is geboren

We hebben het platform LastminuteVaren.nl genoemd. Een duidelijke naam voor een duidelijk online platform. Eerst hebben we alle bootverhuurbedrijven in Friesland aangeboden om hieraan deel te nemen. En dat hebben we geweten… bijna alle motorboten, zeiljachten en sloepen die in Friesland te huur zijn, staan bij ons online op LastminuteVaren.nl. En op verzoek van verhuurders van vakantiehuisjes aan het water in Friesland, hebben we het ook mogelijk gemaakt om die hier online te kunnen boeken. Echter wel met de strikte voorwaarde dat de vakantiehuisjes en vakantieparken ook daadwerkelijk aan het water gelegen zijn. Duidelijk toch?

lastminute_varen

Lastminute bootverhuur in Nederland

Dit succes hebben we later doorgevoerd in heel Nederland, waardoor LastminuteVaren.nl de grootste aanbieder is van online bootverhuur, met de beschikbaarheid per boot online. En dat op 1 handig platform.

Internationaal in Nederland

En omdat Nederland een populaire vakantiebestemming is voor watersporters uit Duitsland, België, Engeland, Zwitserland e.d., hebben we dit concept ook internationaal doorgevoerd, met de websites LastminteBoatcharter.de en LastminuteBoatcharters.com. Ideaal toch??

Volg LastminuteVaren.nl op Facebook en Instagram.