Home
duits fries Last minute

Uniek zeiljacht huren in Heeg

Zeilen-in-Friesland

Het team van Bootverhuur in Nederland en Groepsaccommodatie Het Toppunt in Sneek presenteerden in juni 2016 met gepaste trots hun nieuwe aanwinst, De Antila-26 FFC. De aanschaf van dit gloednieuwe en unieke kajuitzeiljacht is overigens niet alleen een aanwinst voor de watersport in Friesland, maar zelfs voor heel Nederland. 

Kajuitzeiljacht_zeilen_friesland

Fast, Fun en Comfort

De naam van deze Antilla 26 is uitgebreid met de letters FFC. (Fast, Fun en Comfort). Dit is een verwijzing naar de geweldige zeileigenschappen en de royale, gezellige moderne kajuit. Het zeiljacht is bijna 8 meter lang en biedt maar liefst plek aan 5 tot 6 personen. De boot heeft tevens een krachtige inbouwmotor van 14 pk motor, een toilet met vuilwatertank, radio met usb, koelkast, hete luchtverwarming, walstroom, diepte/snelheidsmeter, snelrif, rolfok etc. En dankzij de kiel van slechts 1,20 m. is de Antila-26 FFC zeer geschikt voor een geslaagde vaarvakantie op de Friese meren en het IJsselmeer. 

Zeilen-Friese-meren

De Hollandse Topper

Deze opvallende zeilboot is rondom voorzien van een zelf ontworpen, opvallend design in het oudhollandse thema. De boot is bij de tewaterlating in juni dan ook met de passende naam Hollandse Topper gedoopt. Een romp met een duidelijk eigen en Hollands gezicht. De gedessineerde romp doet vele hoofden omdraaien. Je krijgt dan ook veel bekijks op deze bijzondere boot. Dit alles maakt het tot een bijzondere verschijning in Friesland en op het IJsselmeer.

Zeiljacht-Sneek

Denk je erover om deze boot wellicht te gaan huren, dan zul je merken dat de glimlach van het prettige design en de verbazing van het comfort en resultaten, een grote bijdrage zullen leveren aan een prachtige zeilweekend, zeilvakantie, e.d.

Ottenhome Heeg heeft de Antila in 2018 van Het Toppunt overgenomen. 

kajuitzeiljacht_friesland

uniek_zeiljacht

zeilen_antilla