Home
Facebook Instagram Twitter

Adverteren op BootverhuurinNederland.nl

Het orienteren van uw doelgroep m.b.t. een vaarvakantie, weekendje weg, bedrijfsuitje, dagtocht, boot huren etc. gebeurt momenteel voor bijna 100 % via het internet. Boekingen voor bootverhuur, reserveren van accommodaties e.d. verlopen voor circa 85 % online. Het internet is hiermee hét medium bij uitstek om uw bedrijf en activiteiten te presenteren temidden van uw doelgroep.

Nederland telt maar liefst ruim 1,5 miljoen watersporters en ruim 500.000 boten. Een deel van deze watersporters en boten worden door ons tijdelijk gematched in onze gezamenlijke branche... watersport en recreatie!

In het voorjaar van 2007 hebben wij de website BotenverhuurinFriesland.nl ontwikkeld en in korte tijd bereikten we hiermee de hoogste posities in de zoekmachines. Ondertussen zijn we met deze website de absolute nummer 1 op het internet waar het gaat om het samenbrengen van bootverhuurbedrijven en de doelgroep die op zoek is naar een huurboot in Friesland.

Begin 2012 vonden wij de tijd rijp om onze ervaring en succes in de bootverhuur via het internet landelijk uit te breiden met deze website Bootverhuurinnederland.nl. 

Ben jij geïnteresseerd in het adverteren op BootverhuurinNederland.nl, dan kunt u contact met ons opnemen via het online contactformulier. Uiteraard kunt u ons hierover ook bellen.
 

De mogelijkheden van adverteren op BootverhuurinNederland.nl

- Uw bedrijfspresentatie in alle categorieën, provincies en vaargebieden die van toepassing zijn.
In iedere presentatie is tevens een offerteformulier opgenomen waarmee de bezoeker informatie of een offerte kan aanvragen.
- Informeer ook naar de mogelijkheden om jouw bedrijf in de 3 topposities te presenteren.

Uw presentaties worden tevens geplaatst op onze  website voor de Duitse Markt:  www.HollandBootsverleih.de

Tarieven:
 

  • 1 categorie: € 59,00 per jaar
  • Iedere extra categorie: € 10,00 per jaar.
  • Plaatsing op HollandBootsverleih.de:  € 15,00 extra 
  • Prijzen zijn excl. BTW  

 

Genista Communicatie

Snekerweg 3 8701 PZ Bolsward
Telefoon : 0515-569954
E-Mail : info@genista.nl
Rabobank : 36.57.00.126
K.v.K. Leeuwarden : 02081348
BTW nr. : 119125316B02