Home
Facebook Instagram Twitter

HM-Yachtrentalmotorjacht huren tussen de 10 en 12.50 m.

Jachtwerf en jachtverhuur

Wilt u een uniek motorjacht huren? Dan bent u bij HM-Yachtrental aan het juiste adres. Onze verhuurvloot heeft inmiddels 12 motorjachten in afmetingen van 10 tot 12.50 meter. Het zijn allemaal stalen jachten met hetzelfde comfort en er is geen vaarbewijs vereist. Omdat wij onze motorboten zelf bouwen, kunnen wij u steeds gunstige en stabiele prijzen aanbieden. Vergelijkt u zelf maar eens. 

Geniet van uw vaarvakantie met een jacht van Jachtverhuur Vissers

Door de centrale ligging van de thuishaven ca. 15 km ten zuiden van Nijmegen is het ideaal om vanuit Cuijk uw vakantie aan te vragen. De haven heeft een directe verbinding met de Maas. U kunt van hier uit zowel in zuidelijk richting: Zuid Limburg en België, in westelijke richting Biesbosch en Zeeland als in noordelijke richting Hollandse en Friese meren varen. Ideaal voor tochten van een of meerdere weken, maar ook voor een weekend of midweek kunt u vanuit hier een ideale tocht maken. 

Er kan het gehele jaar doorgevaren worden

Alle motorjachten zijn voorzien van verwarming waardoor het gehele jaar door gevaren kan worden. Zelfs in de windermaanden omdat in dit gebied ook dan de sluizen en bruggen normaal bediend worden. 

HM-Yachtrental
Keersluis 15a
5433 NM  Cuijk
Tel: 0412-642434 / 0614519499
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij HM-Yachtrental
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: