Home
Facebook Instagram Twitter

Sailingcenter Langweerzeiljacht verhuur; een ruim aanbod

Zeiljacht verhuur in Langweer

Sailingcenter Langweer heeft vanuit het altijd gezellige Langweer een unieke zeiljacht verhuur. Langweer ligt in het hart van het Friese merengebied, waardoor u gemakkelijk alle kanten op kunt zeilen. Wist u dat Langweer ook op maar 40 minuten varen ligt van het IJsselmeer?

Een ruim en gevarieerd aanbod

Onze verhuurvloot kent een ruim en gevarieerd aanbod. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de welbekende Polyvalk, maar onze verhuurvloot gaat verder dan dat. Onze grootste kajuitzeiljacht telt 44 voet en biedt plaats aan 8 personen. 

Droogvallen op het Wad

Tussen de Valk en de Feeling 44 zit nog een zeer ruim aanbod. Zo kunt u denken aan de uiterst sportieve Sportina 25 of aan de compleet uitgeruste Delphia 31. Heeft u altijd al eens willen droogvallen op het wad? Onze Feeling jachten zijn hier uitermate geschikt voor net als veel van onze andere zeiljachten met variabel diepgang. 

Uniek in onze vloot

Uniek in onze vloot zijn twee type zeiljachten onder de 30 voet met inboard dieselmotor en stahoogte binnen: De New Classic 850 en de Balt Yacht 27. Laat u verrassen door de ruime keus aan jonge, goed onderhouden zeiljachten.

Sailingcenter Langweer
Pontdijk 8C
8525GG  Langweer
Tel: 0513-412052
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Sailingcenter Langweer
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: