Home
Facebook Instagram Twitter

Venturi Sailingzeiljacht verhuur in het mooie Yerseke

Yerseke als thuisbasis

Venturi-Sailing zeiljachtverhuur met het mooie Yerseke als thuisbasis. Het karakteristieke Yerseke, met zijn bijzondere oesterputten, grote actieve mossel- en oestervloot, bevindt zich direct aan het Nationaal park de Oosterschelde. De Oosterschelde is een bijzonder vaargebied met eb en vloed, waar u tijdens uw zeiltocht een ontmoeting kunt hebben met bruinvissen of een zeehond.

Onvergetelijke zeilvakantie in Zeeland

Yerseke is de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke zeilvakantie in de Zeeuwse delta, Grevelingen of Veerse Meer maar ook de Belgische kust of een oversteek naar Engeland behoren tot de mogelijkheden. U vindt ons aan de jachthaven van Yerseke, direct naast het kantoor van de havenmeester en het verenigingsgebouw van Watersportvereniging Yerseke. 

Unieke zeiljachten

De Bavaria 30 en Jeanneau 30 zijn ideale gezinsboten met veel ruimte en comfort voor een betaalbare huurprijs. De Dufour 365 GL is een betaalbaar zeiljacht met 3 hutten. Volledig uitgerust voor langere tochten, ook op zee. De Hallberg Rassy 31 en Hallberg Rassy 42 combineren veiligheid, comfort en degelijkheid met goede zeileigenschappen. Een uniek zeiljacht, met twee ruime hutten, om tijdens uw zomervakantie de Zeeuwse delta te ontdekken of een langere tocht te maken met een overtocht naar Engeland of verder met uw gezin, familie of vrienden. Ook verhuren wij een unieke platbodem. Onze zeiljachten kunt u per dag, weekend, midweek of week huren.

Venturi Sailing
Kettingweg 4
4401KX  Yerseke
Tel: 0621526278
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Venturi Sailing
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: