Home
duits fries Last minute

Recreatiecentrum Sneekaccommodaties met uniek uitzicht

Accommodaties

Watersport accommodaties, appartementen en studio, overnachten in een vakantiewoning aan open vaarwater in Sneek, Friesland. 2 tot 4 persoons appartementen op de begane grond en de verdieping. 1 kamer studio op de begane grond. 

Appartement verdieping

Sfeervolle ruime vakantie appartementen met schitterend uitzicht. Elk appartement heeft een grote woonkamer met open keuken, een aparte slaapkamer en een badkamer met douche. 

Twee kamer appartement begane grond

De keuken is compleet met o.a. inductiekookplaat en oven. Tv, en WIFI zijn aanwezig. Vlak voor de woonkamer varen de boten voorbij en kijk je  over het weiland naar Houkesloot en het Sneekermeer. Het bed staat opgemaakt voor jullie klaar. 

Studio op de begane grond

De studio van ongeveer 22 m² heeft uitzicht op de haven, een twee persoons bed met 2 losse bedden, douche, eigen toilet op de gang, TV, WiFi, 2 pits kooktoestel, koffiezetapparaat en ingerichte keuken en oven. 

Bootverhuur

Bij elk verblijf wordt in overleg een gratis kanotocht voor 2 personen aangeboden. Wil je een sloep of elektroboot huren voor een dag, dagdeel of meerdere dagen? Wij hebben voor onze huurders speciale vaaraanbiedingen. Voor een afwijkende periode kun je contact met ons opnemen. 

Recreatiecentrum Sneek
Hendrik Bulthuisweg 30
8606 KB  Sneek
Tel: 06-11112324
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Recreatiecentrum Sneek
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: