Home
duits fries Last minute

Recreatiecentrum Sneekdiverse arrangementen op het water

Dagje varen - Nachtje slapen

Een dag varen met een luxe sloep in het schitterende vaargebied in en rond Sneek. Je krijgt een uitgebreide vaarinstructie aan boord, routekaarten en brandstof zijn inclusief. Één overnachting in een nieuw en gezellig haven-appartement met fantastisch uitzicht. Opgemaakt boxspringbed, koffie en thee en een heerlijk uitgebreid Fries ontbijt zijn bij de prijs inbegrepen. Vertrekken met de sloep kan op alle dagen van de week vanaf 09.30 uur 's morgens. Inchecken in de accommodatie kan elke dag vanaf 15.00 uur. 

Prijs voor 2 personen v.a. € 260,-
Prijs voor 4 personen v.a. € 335,-

Dagje zeilen - Nachtje slapen

Een dag zeilen met een polyvalk in het bijzondere vaargebied in en rond Sneek. Routekaarten en brandstof zijn inclusief. Overnachten in een gezellig appartement met uitzicht op 't Sneekermeer of in een studio met uitzicht op de open zeilboot. Opgemaakt boxspringbed incl. bedlinnen en handdoeken, koffie en thee zijn inbegrepen. Evt. ontbijt tegen bijbetaling. Vertrekken met de boot kan op alle dagen van de week vanaf 09.00 uur 's morgens. Inchecken in de accommodatie kan elke dag vanaf 15.00 uur. 

Prijs voor 2 personen v.a. € 130,-

Elfsteden sloepentocht vanuit Sneek

Met 2 tot 4 personen varen met een Kampeersloep langs (een deel van) de Friese Elfsteden. Door de lage doorvaarthoogte kun je bijna overal komen. Je vertrekt vanaf Recreatiecentrum Sneek en vaart totaal ongeveer 240 km, dat is zo'n 5-6 uur per dag. Overnachten kan in de havens in de stadjes of dorpen onderweg of in de vrije natuur aan een (w)-eiland. 

Varen & kookstudio

Met minimaal 12 personen met 2 sloepen of meer een schitterende dag varen en daarna een culinaire uitdaging aangaan en genieten in de beste kookstudio van Friesland. We ontvangen jullie met koffie en je krijgt uitgebreide vaarinstructie aan boord van de sloep.

Recreatiecentrum Sneek
Hendrik Bulthuisweg 30
8606 KB  Sneek
Tel: 06-11112324
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Recreatiecentrum Sneek
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: