Home
duits fries Last minute

Sailingcenter Langweerarrangementen zijn naar wens in te vullen

Arrangementen

Een heerlijk dagje weg met collega's, vrienden of familie? Dan bent u bij Sailingcenter Langweer aan het juiste adres. Wij zetten alle zeilen bij om u een leuke en ontspannen tijd te bezorgen. U kunt bij ons terecht voor een uitje van een dag of dagdeel, maar ook voor meerdaagse uitjes.

Uitjes voor iedereen

Onze locatie aan de Langweerder wielen en de gezellige jachthaven zijn een bijzondere combinatie en zorgen ervoor dat u het echte vakantiegevoel kunt beleven. Het gevoel van vrijheid, beschikbaar voor iedereen.

Arrangementen vanaf 2 personen

Bij een arrangement denkt u al gauw aan een dagje uit met een grote groep. Maar bij ons kunt u echter al een arrangement boeken vanaf 2 personen. U kunt bijvoorbeeld een zeiljacht huren met een ervaren instructeur en zo genieten van een dagje zeilen over de Friese wateren. Onderweg kunt u genieten van een picknick en bij terugkomst van een hapje en drankje. Wanneer u met twee personen komt, kunt u in het gezellige Langweer de dag afsluiten met een lekker hapje eten bij één van de vele gezellige restaurantjes. 

Polyvalk arrangement

Op onze website vindt u een aantal voorbeelden van dagjes uit. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het Polyvalk arrangement of het skûtsje arrangement. Bij het Polyvalk arrangement gaat u met een aantal polyvalken en eventueel een instructeur het water op. U kunt deze dag op het water op verschillende manieren invullen. U kunt ervoor kiezen de hele dag op het water door te brengen, maar u kunt ook een vaarpauze nemen met bijvoorbeeld boerengolf of paintball.

Skûtsje arrangement

Bij het Skûtsje arrangement stapt u aan boord van een echt Fries schip. Een ervaren schipper neemt u mee over de Friese wateren en u kunt zelf heerlijk ontspannen genieten van de unieke ervaring en omgeving. Aan boord van het schip kunt u tijdens het varen genieten van een lunch, maar u kunt er ook voor kiezen om te picknicken op een eilandje.

Meer informatie

Elk arrangement kan worden ingericht naar eigen wens. Alles is aan te passen naar uw wensen en past in elk budget. Wanneer u informatie wilt over een arrangement of mogelijkheden met ons wilt bespreken, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier. Wij zetten graag samen met u alle mogelijkheden op papier.

Sailingcenter Langweer
Pontdijk 8C
8525GG  Langweer
Tel: 0513-412052
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Sailingcenter Langweer
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: