Home
duits fries Last minute

HuurMijnJacht.nlvoor een heerlijke vaarvakantie!

Motorjacht Don Copita: voor een heerlijke vakantie op het water!

Don Copita is een stabiel, breed en ruim motorjacht met boegschroef en uitstekende vaareigenschappen, geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen. De slaapplaatsen zijn verdeeld over twee 1-persoonsbedden in de achterkajuit,  2 vaste slaapplaatsen in de punt van de boot en de dinette is om te bouwen naar een 2-persoonsbed. Ook is er een toilet aanwezig. Een royaal familieschip dus, voorzien van alle benodigdheden voor een fijne vaarvakantie.

Gegevens van het motorjacht

Het motorjacht Don Copita is 8.70 meter lang en 2,85 meter breed en biedt slaapplaats aan maximaal 6 personen. Op het ruime achterdek is het heerlijk vertoeven met 4 tot 6 personen, en is er aan beide kanten een zitbank bekleed met leren kussens. Ook de schippersstoel is bekleed met leder. En wilt u of de kinderen een duik in het water nemen, dan is er ook nog een vaste zwemtrap aanwezig. "Don Copita" is dankzij de goede vaareigenschappen ook geschikt voor de minder ervaren schipper, want  dit motorjacht is voorzien van een boegschroef én er is bij dit motorjacht geen vaarbewijs vereist. Ook beschikt het over een omvormer.
Gaat u deze motorboot huren, dan kunt u kosteloos parkeren op de “Jachthaven Nieuwboer” in Bunschoten-Spakenburg. U brengt uw vakantiespullen aan boord en vaart vanuit de haven direct het Eemmeer op.

Vaargebieden en aanlegplaatsen

Vanuit de jachthaven zijn er voldoende mooie vaargebieden en vaarroutes. Zoals de Randmeren met o.a. het Eemmeer, Gooimeer, IJmeer, Drontermeer, Veluwemeer, het Wolderwijd, etc. De prachtige dorpen en stadjes met aanleggelegenheid zijn echte aanraders om te bezoeken. En ook Harderwijk, Amsterdam, Monnickendam, Volendam e.d. zijn uitstekend bereikbaar.

HuurMijnJacht.nl
Westdijk 36
3752 AE  Bunschoten-Spakenburg
Tel: 0683679038
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij HuurMijnJacht.nl
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: