Home
Facebook Instagram Twitter
duits fries Last minute

Jachtwerf van Jaarsveldkano's huren in Friesland

Bootverhuur in Warten

Wilt u binnenkort een boot huren in Friesland? Jachtwerf van Jaarsveld verhuurt een unieke motorboot van 9.20 meter lang. Ook kunt u hier terecht voor kanoverhuur. U vertrekt vanuit Warten, een gezellig dorpje langs de staande mastroute, centraal gelegen in Friesland. Ontdek een van de belangrijkste natuur- en recreatiegebieden van Friesland: Nationaal Park De Alde Feanen. Hier komen maar liefst 12.000 pleziervaartuigen per jaar.

Kanoverhuur

Ontdek de prachtige omgeving met een van onze kano's. U kunt een kano huren voor een dag of dagdeel. De dagdelen zijn als volgt: 09.00 tot 12.30, 13.00 tot 16.30 en 17.00 tot 20.30 uur. Wilt u een kano reserveren? Neem dan gerust contact met ons op.

Motorjacht huren zonder vaarbewijs

Varen in Friesland is een bijzondere belevenis. Met onze Unicum kunt u genieten van een onvergetelijke vaarvakantie in Friesland. Een ruime boot van 9.20 meter lang en er zijn 4 slaapplaatsen aan boord. Het jacht beschikt over een comfortabele zithoek, keuken met boiler, koffiezetapparaat en verwarming. U kunt dus het gehele jaar comfortabel varen met onze boot. De boot kunt u besturen vanuit de kajuit, maar er is ook een stuurstand aanwezig op het achterdek. De boot beschikt over een boegschroef wat het manoeuvreren erg gemakkelijk maakt. Het tweepersoonsbed wordt voor u opgemaakt en er is koffie en thee aan boord.

Een weekend, midweek, week of langer huren

Stap aan boord van onze unieke boot en maak kennis met Friesland vanaf het water! Onze motorboot is te huur voor een weekend, midweek, week of langer. De huurperiodes zijn als volgt: maandagmiddag 15.00 uur tot vrijdagochtend 11.00 uur en vrijdagmiddag 15.00 uur tot maandagochtend 11.00 uur. 

Voordat u vertrekt, krijgt u van ons een uitgebreide instructie m.b.t. de boot. Deze boot mag bestuurd worden zonder vaarbewijs. Mocht u toch wat onzeker zijn, dan kan er een vaarles bijgeboekt worden. 

Wilt u meer weten?

Naast onze bootverhuur kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud aan uw eigen boot. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor het reserveren van een boot mag u ons bellen of het contactformulier op deze pagina invullen.

Jachtwerf van Jaarsveld
Midsbuorren 30
9003LB  Warten
Tel: 0683184698
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Jachtwerf van Jaarsveld
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: