Home
Facebook Instagram Twitter

Ebim Verhuuryachtcharter met sloepen en motorjachten

Jouw vaarvakantie in Nederland

Heb je zin om tijdens je vakantie, Nederland vanaf het water te bewonderen? Dat is mogelijk! Door de centrale ligging in het land kan je vanaf Vinkeveen met onze boten makkelijk een tocht maken naar Amsterdam, de Westeinder plassen, Nieuwkoopse plassen, de Loosdrechtse plassen of de Vecht afvaren. Ook langere tochten over de Hollandse rivieren, Noordhollandsch kanaal, Biesbosch en Friesland (turfroute) behoren tot de mogelijkheid.

Motorjachten en sloepen in de verhuur vanuit Vinkeveen

Ebim Yachtcharter Vinkeveen heeft diverse boten die jou de mogelijkheid bieden om een prachtige dag en/of vakantietocht te maken, over de binnenwateren van Nederland. Wij hebben 2 sloepen voor maximaal 5 personen te huur en 3 motorjachten voor maximaal 4 personen te huur. Deze motorboten kan je huren voor een weekend, midweek of week. Langer behoort ook tot de mogelijkheid, geen probleem. 

Meer informatie

Meer informatie over onze vaartuigen, de tarieven of het boeken daarvan, kan je op je gemak lezen op onze website. Heb je daarna nog vragen? Geen probleem, vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Wil je direct een boot huren en weten of er nog één beschikbaar is, dan kan je het beste direct bellen naar aangegeven nummer, bij geen gehoor stuur een sms bericht, je wordt dan z.s.m. terug gebeld.

We hopen je snel te mogen ontvangen in het mooie Vinkeveen!

Ebim Verhuur
Wilgenlaan 41
3645 EM  Vinkeveen
Tel: 0622408670
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Ebim Verhuur
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: