Home
Facebook Instagram Twitter

Natural Yachtsde yachtcharter met nieuwe en luxe schepen

Optimaal genieten op een luxe motorjacht voor 4 of 6 personen

Natural Yachts verhuurt moderne, luxe en 100% elektrische motorjachten. Geniet van duurzaam comfort op de Nexus Revo 870 of de Northman 1200. We kijken ernaar uit u te mogen ontvangen voor een onvergetelijke vaarvakantie!

Northman 1200

Deze unieke boot heeft een groot zonnedek lounge op het dak, een bankje op het voordek en een sofa met een beweegbare rugleuning op het achterdek waar u kunt genieten van zon, rust en natuur. In de woonruimte van het motorjacht is veel daglicht, een luxe keuken en een eettafel met een comfortabele en gezellige zithoek. Benedendeks bevinden zich 3 hutten voor 2 personen, 2 badkamers met elk een toilet, wastafel en douche. 

Northman 1200 Electric

Dit luxe jacht hebben we nieuw in de verhuur. De Northman 1200 Electric is een duurzaam 12 meter jacht met veel comfort. Zo geniet u ook tijdens het varen van de stilte en rust aan boord. Dit luxe 6 persoons motorjacht heeft een grote actieradius, u kunt zo’n 130 km varen zonder de batterijen tussendoor te laden. Dit jacht beschikt over 3 tweepersoonshutten en twee badkamers met elk een toilet, wastafel en douche. Kenmerkend zijn het ruime zwemplateau en de zonnedek lounge op het dak. Ervaar de kracht van rust. 

Northman 1200 (foto 1 en 2): 
https://youtu.be/7OMKpgXOrzw
https://youtu.be/B1es-mgc_JU 
https://youtu.be/avoIIn7ea0o  

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Northman Nexus Revo 870 Cabrio 100 % Electric 

De Nexus Revo 870 Cabrio heeft een stoere en sportieve uitstraling en is uitgevoerd met een cabriolet, die u flexibel kunt inzetten om zo optimaal van het buitenleven te kunnen genieten. Het jacht is elektrisch aangedreven en voorzien van een long-range batterijpakket waarmee u zo’n 50 tot 75 km kunt varen, zonder bij te laden. Dit betekent dat u uitermate comfortabel en in de rust van uw vaartocht kunt genieten. Benedendeks is er een ruime woonkamer, een badkamer met toilet en wastafel en een keuken met inductiekookplaat! Er zijn twee comfortabele hutten voor twee personen, een gezellige zithoek en een grote eettafel. (foto 3 en 4)

Northman Nexus Revo 870 Hardtop 100 % Electric 

De Nexus Revo 870 Hardtop Electric & Solar powered is een moderne boot geschikt voor 4 personen. Deze motorboot heeft een stijlvol interieur waarbij ruimtelijkheid kenmerkend is. Deze nieuwe elektrische motorboot biedt een moderne keuken, badkamer en 2 afsluitbare hutten met elk een tweepersoons bed. Met het long-range batterijpakket kunt u 6 tot 12 uur varen zonder bij te laden. Geniet van een ontspannen en duurzame vaarvakantie op deze comfortabele elektrische boot. (foto 5 en 6)

Nexus Revo 870 Electric: 
https://youtu.be/e2azzrraAAQ 
https://youtu.be/VRrrI-JBDHY

Wil je meer informatie? Geef dan via het formulier aan de rechterkant aan om welke boot het gaat. 

 

Natural Yachts
De Opper 6a
8621DZ  Heeg
Tel: 0515-227017
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Natural Yachts
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: