Home
duits fries Last minute

Zeilschool De Morraeen gevarieerd aanbod in zeilboten

Zeilschool De Morra, leren zeilen en een leuke vakantie

Zeilschool De Morra is al ruim 40 jaar een hele leuke en goede zeilschool. Wij geven zeillessen aan kinderen van elke leeftijd. Vanaf het moment dat je kunt zwemmen, kun je bij ons een zeilcursus volgen. Zeilschool Friesland? Wij hebben voor iedereen een zeer gevarieerd aanbod in zeilboten om in te leren zeilen. 

Zeilschool Friesland

Samen met jou zorgen wij voor een fantastische week op en rondom het water. Natuurlijk is het leren zeilen de rode draad in je vakantie op de zeilschool, maar daarnaast wordt het ook een super toffe vakantieweek! Onze instructeurs organiseren na het zeilen hele leuke avondprogramma's. Bijvoorbeeld een te gekke stormbaan, vele actieve zeilspelletjes en soms een rondje knallen met een speedboot. Bij ons geniet je van een heerlijke zeilvakantie én leer je zeilen onder begeleiding van ervaren zeil,- en/of surf-instructeurs.

Zeilkamp

Het zeilkamp is geslaagd wanneer jij vol met leuke verhalen over je vakantieweek thuis komt. Wil je leren zeilen in Friesland en een super leuke vakantie hebben? Op onze website vind je alle informatie over onze zeillessen en accommodaties. Maar mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen over onze zeilkampen, dan staan we je graag te woord. 

Zeilschool De Morra
Buorren 31
8584VC  Hemelum
Tel: 0514-581666
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Zeilschool De Morra
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: