Home
Facebook Instagram Twitter

Ottenhome Heegmoderne, lichte en ruime kajuitzeiljachten te huur

Kajuitzeiljachten 

Ottenhome Heeg heeft een moderne, gezellige jachthaven uitgerust met een mooi zeilcafé, sanitair en een haardvuur. De haven ligt op zo’n 10 minuten varen van het Heegermeer en is daarom de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan één van de vele idyllische dorpen van Friesland. 

Bent u opzoek naar een kajuitzeiljacht waar u een fantastische zeilvakantie mee kunt beleven?
Dan bent u bij Ottenhome Heeg aan het juiste adres. Ottenhome Heeg biedt verschillende soorten kajuitzeiljachten aan voor zowel de sportieve- als toerzeiler! 

Beneteau zeiljachten

Ottenhome Heeg heeft 12 luxe Beneteau jachten in de verhuurvloot, variërend van 25-35 voet. 
De kleinste is de Beneteau First 25.7 welke slaapplaats biedt aan 2-4 personen. Dit compacte jacht is uitermate geschikt voor een heerlijke vaarvakantie op de Friese Meren.

Een maatje groter is de Beneteau Oceanis 31. Dit zeiljacht beschikt over een kiel-midzwaard en dubbele roeren waardoor droogvallen op het wad mogelijk is. De Oceanis 31 biedt slaapplaats aan max. 6 personen (2 hutten).

Nog een maatje groter is de Beneteau Oceanis 34. Met 3 hutten biedt dit zeiljacht plaats aan 6 personen. Natuurlijk is voor een jacht van dit formaat een ervaren schipper noodzaak. Toch laat de Oceanis 34 zich door zijn doordachte ergonomie, rolgenua en overloop op het kajuitdak ook door een minder ervaren bemanning veilig en beheerst zeilen.

Het grootste schip in dit rijtje is de Beneteau Oceanis 35. Dit schip biedt slaapplaats aan 6/7 personen en is voorzien van 3 2-pers. hutten. De Oceanis 35 is een stijlvol en eigentijds jacht. Door de strakke romplijnen zijn de zeilkwaliteiten gegarandeerd van hoog niveau!

Ottenhome Heeg
De Draei 3
8621CZ  Heeg
Tel: 0515-442898
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Ottenhome Heeg
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: