Home
Facebook Instagram Twitter

Watersportbedrijf Anjaruime en luxe kajuitzeiljachten

Een begrip in de watersport

Watersportbedrijf Anja is sinds 1948 al actief in de bootverhuur en is sindsdien een begrip in de watersport in Friesland. We verhuren Maxus kajuitzeiljachten, Valken, een aantal 16 m²'s, zeilpramen, optimisten en Escape sloepen. We zitten direct aan het water in het centrum van Grou. Ons watersportbedrijf is eenvoudig bereikbaar zowel met de auto als openbaar vervoer.

Maxus 21 huren

Dit schitterende jacht is een perfecte zeiler. Ruim en luxe, een apart toilet, standaard volledige kombuis met koeling en complete inventaris. We verzekeren je een onvergetelijke vakantie op het water! Het moderne romp design met een brede achtersteven zorgen voor uitstekende zeileigenschappen. Een ruime kuip waar je heerlijk kan zitten en een moderne dek lijn maken dit zeiljacht uniek. De hoogte binnen is maximaal 190 cm. De brede dubbele bedden in de voorpiek en achtersteven geven 4 vaste slaapplaatsen. 

Maxus 24 zeiljacht

Dit zeiljacht is net als de Maxus 21 een perfecte zeiler. Ruim en luxe, een apart toilet, standaard volledige kombuis met koeling en complete inventaris. Een fijne vakantie op het water is verzekerd! Het jacht beschikt over een ruime kuip waar je heerlijk kunt zitten. Ook heeft dit schip een moderne dek lijn en dat maakt dit jacht uniek. De hoogte binnen is maximaal 190 cm. De brede dubbele bedden in de voorpeik en achtersteven geven 4 vaste slaapplaatsen.

Watersportbedrijf Anja
Meerseweg 10
9001BG  Grou
Tel: 0566-621373
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Watersportbedrijf Anja
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: